Јужна Европа

MakedoniaMuokkaa

SubstantiiviMuokkaa

Јужна Европа f.

  1. Etelä-Eurooppa

SerbokroaattiMuokkaa

SubstantiiviMuokkaa

Јужна Европа

  1. Etelä-Eurooppa